h

Despre noi

Echipa One-Play isi intampina fiecare client cu entuziasm, pasiune si servicii premium pentru organizarea de evenimente corporate sau private

 Echipamentele de top, experienta si profesionalismul echipei noastre, dar si tehnologiile de ultima generatie ne aduc cu un pas mai aproape de organizarea evenimentului perfect si acoperirea chiar si a celor mai exigente cerinte din partea clientilor nostri.

Intelegem nevoile clientilor nostri si suntem intotdeauna pregatiti sa oferim cele mai bune sfaturi si recomandari, sa asistam tehnic si logistic pe durata evenimentelor si sa ne asiguram ca totul decurge intr-un ritm optim.

Stresul si presiunea organizarii unui eveniment nu trebuie sa va rapeasca oportunitatea de a celebra alaturi de cei dragi, colegi, parteneri sau colaboratori reusitele avute. Suntem alaturi de tine pentru a ne asigura ca totul functioneaza perfect si invitatii sunt incantati.

Cu o activitate extinsa in multe domenii din multimedia, One-Play isi intareste constant portofoliul prin proiecte in domeniul inchirierii de echipamente foto-video-audio-IT, iluminat arhitectural, scenotehnica, productii video si multe altele. Acoperim cu brio orice ramura a logisticii unui eveniment, atat prin investitiile in echipamente de ultima generatie, cat si prin echipa noastra de experti, care lucreaza doar dupa cele mai inalte standarde de calitate.Beneficul dvs este experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu.Consultanta pentru evenimentul dvs este gratuita.La cererea clientul realizam si proiectul 3d pentru fiecare locatie sau eveniment

Toate drepturile rezervate | Site creat de Flatstudio