h

Inchirieri ecrane led

  • Home
  • Inchirieri ecrane led

INCHIRIERE ECRANE LED IN BUCURESTI

One-Play va pune la dispozitie o gama variata de ecrane LED cu ajutorul carora puteti realiza evenimentul perfect. Indiferent ca optati pentru un eveniment indoor sau outdoor, suntem aici pentru a va oferi consulanta si sfaturi in alegerea device-ul potrivit, dintr-o selectie de ecrane LED cu rezolutii de top si care folosesc tehnologii de ultima generatie. Echipamentele noastre se pot alege in functie de forma, suprafata, distanta de vizionare, lumina ambientala sau naturala si sunt rezistente la praf, apa si alte intemperii.

Tipuri de instalare a ecranelor LED 2.9 si 3.9

Extrem de versatile, ecranele LED se pot instala in sistem modular si permit urmatoarele configuratii:

-Ecrane LED suspendate- in functie de spatiul dedicat pentru instalarea lui, avem suporti creati special care permit suspendarea ecranelor la diferite inaltimi.

Ecrane LED montate direct pe podea– montarea ecranelor direct pe podea este ideala pentru un design mai placut, deoarece eliminam astfel suportii necesari pentru suspendarea ecranului.

 

Evenimentele potrivite pentru instalarea ecranelor LED

One-Play este alaturi de dumneavoastra pe toata durata evenimentului pentru inchirierea si instalarea ecranelor LED in Bucuresti. Deservim cu incredere o gama variata de clienti si evenimente si va sfatuim pas cu pas in alegerea ecranelor potrivite, asiguram transportul si montajul, operator dedicat si regie.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Flatstudio