h

Scenotehnica

  • Home
  • Scenotehnica

INCHIRIERE SCENA IN BUCURESTI/SERVICII SCENOTEHNICE IN BUCURESTI

Poti face evenimentul tau sa straluceasca in momentele cheie prin instarea unei scene, scene mobile sau podium. Serviciile noastre scenotehnice acopera o gama larga de optiuni si posibilitati, de la alegerea tipului de scena dorit, in functie de spatiu si necesitati, la montarea schelelor de lumini, statiilor de sonorizare, ecranelor si a altor facilitati pe care echipa One-Play le pune la dispozitie.

One-Play iti pune la dispozitie servicii de inchiriere scena in Bucuresti, indiferent ca este vorba despre un eveniment indoor sau outdoor. Aveti la dispozitie intregul nostru suport logistic si tehnic pentru transportul, montarea si instalarea scenei sau a podiumului, dar si partea de scenotehnica ce include sunetul si luminile. Echipamentele scenotehnice sant extrem de variate de la placi de podium de 2m x 1m, placi de podium de 1mx1m si placi de podium de 0.5mx1m, cu inaltimi ce pot fi setate de la 40 cm la 180cm in functie de fiecare eveniment.

FolosimĀ  schela din aluminiu cu grosimea de 3mm si diferite lungime de la0.5m la 4m.Asadar se pot obtine diferite forme si suprafete, inaltimea maxima de ridicare este de 12m. Pentru ridicare folosim motoare electrice de provenienta EU.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Flatstudio